• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul internaţional bulgar Martin Petrov, care a evoluat la echipe importante, precum Atletico Madrid şi Manchester City, a acuzat dispariţia sumei de 3,8 milioane leva (1,9 milioane euro) din conturile pe care le avea la o bancă din Bulgaria.

Conform fostului fotbalist, în vârstă de 38 ani, responsabilă pentru acest furt ar fi una dintre fostele angajate ale băncii respective.

"Da, din păcate este o problemă reală. Nu pot să cred că un astfel de furt s-a putut produce într-o ţară din Uniunea Europeană. Mi-am câştigat banii cinstit, în străinătate, şi sub ochii tuturor i-am depus în ţara mea. Iar asta este ceea ce mi s-a întâmplat", a declarat Petrov pentru publicaţia Trud.

Fotbalistul a precizat că a constatat lipsa banilor din conturile sale în momentul în care a mers la o sucursală a băncii Uni Cred Bulbank din Sofia, la jumătatea lunii august a acestui an. Acolo a aflat că angajata care se ocupa de costurile sale fusese concediată cu câteva luni înainte, deşi acesta îl informa în continuare în legătură cu depozitele şi mişcările financiare, care s-au dovedit a fi false.