• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Arena Naţională rămâne închisă până când specialiştii ISU stabilesc dacă acoperişul este ignifug, aşa cum susţine proprietarul stadionului, adică Primăria Capitalei. Tot procesul este îngreunat de birocraţie şi legi neclare. Arena a fost închisă după tragedia de la  Colectiv, în urmă cu peste două luni.

Neînţelegerile dintre Primăria Capitalei si pompieri vizează acoperişul celui mai mare stadion din ţară. Materialul din care este confecţionată prelata trebuie să fie ignifug, spun pompierii. Pe de altă parte, reprezentanţii primăriei susţin că acoperişul este acreditat, dar nu de legislaţia românească, ci de cea germană. Cum nu este suficient pentru a putea primi acordul de funcţionare, pompierii au cerut noi teste, făcute de această dată în România.

“Au mai trebuit, au fost necesare modificări în acel proiect. Sperăm că toată documentația depusă la ISU va răspunde solicitărilor cerute de dânșii.”, a declarat pentru Digi 24 Alexandru Ichim, purtătorul de cuvândt al Primăriei Capitalei.

Până la remedierea problemelor sesizate de pompieri, porțile Arenei Natțonale rămân închise. 13 milioane de euro a încasat Primăria Capitalei în cei 4 ani , de pe urma stadionului. Cheltuielile de întreţinere au fost însă duble, de 26 de milioane de euro. Costul total al ridicării noii arene a depăşit 234 de milioane de euro.