• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jucătorii naţionalei Germaniei au aterizat la Frankfurt, la 12 ore după încheierea amicalului de pe Stade de France. "Au fost momente de coşmar, dar am trecut cu bine peste ele", a declarat, la sosire, preşedintele federaţiei germane.

Fotbaliştii germani au avut o noapte lungă după amicalul cu Franţa. Autorităţile au declarat stare de urgenţă după atentatele de la Paris, iar jucătorii campioanei mondiale s-au refugiat la vestiare până când au fost evacuaţi în siguranţă.

Delegaţia germană a revenit în ţară la 12 ore de la sfârşitul partidei de pe Stade de France.

"Trebuie să subliniez că sunt foarte mândru de modul în care echipa s-a comportat aseară după aceste evenimente. Când întoarcerea la hotel a fost întârziată din cauza incidentelor din Paris, jucătorii au aşteptat calm la vestiare împreună cu alte 60-70 de persoane", a spus preşedintele interimar ale DFB, Reinhard Rauball.

"Al doilea lucru pe care vreau să-l remarc este că jucătorii naţionalei Franţei nu au părăsit stadionul decât atunci când am putut pleca şi noi. A fost un gest de solidaritate pe care l-am apreciat", a mai precizat oficialul.

La meci a asistat şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, împreună cu ministrul de Externe german, până când mai multe explozii s-au auzit în afara stadionului.

"Toate gândurile noastre sunt cu victimele şi cu familiile lor", a declarat team managerul Oliver Bierhoff.

Unii dintre jucătorii campioanei mondiale au trimis mesaje pe reţelele de socializare, imediat după revenirea în Germania.

"Am ajuns în siguranţă în Germania! După o noapte şocantă în Paris, gândurile noastre sunt alături de toţi cei afectaţi în atacuri", a scris Gundogan pe Facebook.

"Condoleanţele mele sincere pentru toţi cei afectaţi de atacurile de seara trecută. Tocmai am aterizat în siguranţă în Germania", a postat Jerome Boateng, pe Twitter.

Tot pe Twitter a trimis un mesaj şi Mats Hummels: "Înapoi în Germania! Incredibil ce s-a întâmplat ieri. Lumea e întoarsă pe dos în acest moment. Gândurile mele sunt alături de cei care au pierdut pe cineva iubit".