• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 10:20: Din păcate, persoana care era cel mai grav rănită - căzuse de la o înălţime de circa 12m - a decedat în cele din urmă, din cauza multiplelor traumatisme pe care le-a suferit.


UPDATE 23:30 - Operațiunea de scoatere a ultimei victime dintr-un depozit subteran aflat la 15 metri adâncime, în care căzuse în momentul exploziei, s-a încheiat, anunţă Digi 24.

Persoana era conștientă și a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean Brașov.

Dintre celelalte cinci victime, două sunt în secția de terapie intensivă-anestezie, iar starea lor este critică, susţin medicii.

Celelalte trei persoane rănite se află în secția de chirurgie plastică și starea lor este stabilă.

Explozia s-a produs într-o fostă fabrică de pâine, într-un depozit de făină.

Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, iar vineri se vor face cercetări la fața locului.


UPDATE 21:40 - Prefectul oraşului Braşov a anunţat că cinci oameni sunt în afara oricărui pericol, alţi cinci au fost răniţi şi au ajuns la spital, iar o altă persoană, aflată la un etaj superior, a căzut între dărâmături în urma exploziei, însă este conştientă. 


UPDATE 21:20 - Digi 24 anunţă că ISU a trimis două elicoptere la Brașov, pentru a-i transporta pe răniți la București. În acelaşi timp, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și secretarul de stat Raed Arafat au plecat cu un elicopter către Brașov.


UPDATE 20:35 - Potrivit Digi 24, 5 persoane au fost transportate la spital, iar o femeie este dată dispărută. De asemenea, 10 oameni ar fi prinşi sub dărâmături.

Explozia a fost una foarte puternică, în urma ei cărămizi şi alte materiale fiind aruncate în stradă.

La fața locului a venit și prefectul oraşului Braşov, iar autoritățile au instituit deja cod roșu de urgență. Totuşi, se pare că incendiul a început să scadă în intensitate.

Echipajele ISU şi SMURD de la faţa locului au fost suplimentate.


Momente de panică la Braşov, în timpul meciului de liga a doua dintre echipa locală şi CSM Râmnicu Vâlcea.

În ultimele minute ale partidei, în spatele tribunei a doua de la Stadionul Tineretului, s-a produs o explozie puternică, surprinsă de camere în timpul transmisiunii în direct.

Explozia s-a produs la o fabrică de pâine şi, potrivit Transilvania Expres, trei persoane sunt rănite. Patru echipaje ISU şi un echipaj SMURD se află deja la faţa locului. 

În ciuda deflagrației, care a atras atenţia publicului prezent pe stadion, meciul a continuat fără probleme.

Incidentul vine într-un moment extrem de sensibil, la doar câteva zile după tragedia din clubul Colectiv, din Bucureşti, în care şi-au pierdut viaţa 32 de persoane. 

Embed: