• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La două decenii distanţă după un tragic accident auto în care a scăpat cu greu din comă, cea mai mare handbalistă din istoria României a condus din nou o maşină. Cel care a convins-o a fost dublul campion naţional de raliuri, Dan Gîrtofan.

Golghetera all-time a naţionalei României a vizitat zilele trecute garajul celui mai titrat pilot român în activitate. Târcă le-a trasat deja elevelor sale de la Corona Braşov planul tactic pentru a stopa supremaţia Oltchimului în handbalul feminin: trebuie să alerge cu viteza maşinii de raliuri a lui Giri!

Pentru Târcă a urmat o porţie zdravănă de adrenalină pe dealurile din Poiana Braşov. Dan Gîrtofan i-a dat senzaţii tari la volanul unei Skoda Yeti de teren.

Încurajată de performanţele maşinii şi de CV-ul lui Giri, Târcă a urcat apoi cu emoţie la volan. A fost pentru prima oară în această ipostază după 22 de ani. În 1990, Târcă era pasageră într-o Dacie 1300 care se ciocnea puternic de un Aro, pe când se întorcea la Rm. Vâlcea împreună cu colega Valentina Cosma, după un meci. Impactul violent o făcea să renunţe atunci la şofat.

Dan Gîrtofan a avut însă şi el partea lui de sport extrem. Dublul campion naţional de raliuri a asistat la un antrenament de handbal.  La final, Târcă a fost răzbunată de gaşca ei nebună de fete de la Corona Braşov.

Ieşit şifonat din poartă, Giri a avut totuşi puterea să zâmbească şi să le ureze concitadinelor mult noroc în lupta cu Oltchim din campionat.