• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sportivii de la clubul CSM Bucureşti au făcut astăzi pregătire fizică...pe Calea Victoriei! Jucătorii de la echipele de baschet, handbal, volei şi rugby au dat mingile pe lopeţi şi au ajutat la deszăpezire.

"Atenție, la lopeți! Câte am luat, atâtea dăm înapoi" a fost mesajul cu care Alin Petrache i-a întâmpinat pe jucătorii de la CSM București. Atât sportivii cât și oficialii au schimbat sălile de anternament cu un program intens de deszăpezire pe Calea Victoriei.

"E foarte ok, și noi suntem parte din oraș, și noi iubim orașul, și am ieșit la treaba. Dacă noi nu ajutăm, care suntem bărbați, atunci cine?" a declarat Virgil Stănescu, președintele de la Steaua CSM.

Pe altă parte, baschetbalistul Cameron Long a recunoascut că nu se simte tocmai în largul său în zăpadă. "Nu eram deloc pregătit pentru aşa ceva. Am mai venit aici şi fără mănuşi. Nu cred că s-a mai văzut aşa ceva, un băiat din Florida într-o zăpadă ca asta. Am mers la şcoală în Virginia, aşa că sunt obişnuit, oarecum, cu zăpada. Dar aici este un cu totul alt nivel. Acesta ar fi trebuit să fie singurul antrenament de astăzi, dar nu a fost aşa" a declarat americanul.

Rugbistul Ionuț Coman a ținut să reprezinte tigrii din București și la deszăpezire. "Am făcut un antrenament, asta e al doilea, bonus pentru noi. Tigrii se simt foarte bine în zăpadă. Le e și lor puțin friguț, dar se încălzesc la lopată". Chiar dacă s-au luptat cu nămeții, sportivii nu au scăpat de al doilea antrenament al zilei.