• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi a ales să continue ca manager tehnic la FC Viitorul și în sezonul viitor, după ce a dat lovitura și a câștigat titlul de campioană, deși au existat zvonuri că va reveni curând pe banca tehnică a celor de la Galatasaray.

”Regele” a stat mult de vorbă cu jurnaliștii turci, subiectul preferat fiind, desigur ”Cim Bom Bom”. Hagi, printre altele, a dezvăluit și că în cariera sa de fotbalist a dat peste doi jucători, pe care nu i-a plăcut niciodată. Din contră, i-a urât.

"I-am urât pe Hakan Unsal și pe Fatih Akyel, care mi-au fost colegi. Nu puteam să trec de ei la antrenamente și din cauza asta îi uram”, a spus, zâmbind, Hagi, citat de Sporx.com.

Hagi este considerat un idol la Istanbul de către fanii Galatei. Și oficialii clubului îl tratează cu respect. Pe 17 mai, turcii au sărbătorit 17 ani de la câștigarea Cupei UEFA, în 2000.

Mai mult, bașkanii turcilor l-au felicitat în mod public pe ”Rege”, după succesul obținut în Liga 1.

"Viitorul Constanţa, echipa pe care legenda noastră Gheorghe Hagi a format-o de la zero, a devenit campioana României. Felicitările noastre, campionule!", este mesajul transmis de gruparea "Cim-Bom", prin intermediul reţelelor de socializare.