• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Maria Sharapova a primit o veste tristă în această săptămână, chiar de la tatăl ei, care i-a spus că unul dintre cei mai mari fani ai ei s-a stins din viață.

Jucătoarea din Rusia a postat un mesaj pe Facebook, în care și-a exprimat tristețea pentru dispariția suporterului care în urmă cu un deceniu a pus de unul singur bazele unei comunități a admiratorilor ei din toată lumea.

Sharapova (30 de ani, locul 57 WTA) a scris cu multă emoție despre dispariția lui Denny Tenn, pe care l-a considerat un fan special, cu toate că e foarte posibil să nu îl fi întâlnit vreodată.

"Acum câteva zile, tatăl meu mi-a spus că, din păcate, unul dintre cei mai mari fani ai mei a decedat. Știu că fiecare dintre voi e semnificativ, pasionat și incredibil de loial. Și cred că Denny Tenn era toate acestea și mai mult de atât.

Acum 10 ani, ca un hobby, a pus bazele unei comunități a fanilor din toată lumea, pe un blog denumit Nasha Masha. A făcut totul pe cont propriu, cu peste 500.000 de postări până în acest moment.

Am vrut doar un moment pentru a comemora pe cineva pe care poate că nu l-am întâlnit niciodată, dar pe care nu îl voi uita niciodată. Mulțumesc, Denny, știu că nu sunt singura care spune că îți va simți lipsa. Sunt o fată norocoasă că am avut un fan ca tine", a scris Maria Sharapova, pe contul personal de Facebook.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT