• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO. Suedia - Danemarca 2-1. Zlatan Ibrahimovic a obţinut prima victorie în faţa danezilor şi a marcat primul gol împotriva lor, dar a recunoscut că a avut mari probleme de concentrare în meciul de baraj pentru Euro 2016, în urma atentatelor de la Paris.

După partidă, atacantul lui PSG nu a ţinut cont de context şi nu s-a oprit în faţa microfoanelor jurnaliştilor francezi, dar a vorbit despre tragedia de vineri la conferinţa de presă.

"Este trist. Este tragic. Asemenea lucruri nu se pot întâmpla, nu ar trebui să se întâmple. Toate gândurile mele sunt alături de cei care şi-au pierdut viaţa şi de familiile acestora. Am încercat să mă concentrez la meciul de astăzi, dar a fost foarte dificil", a comentat Ibra.

Zlatan nu a pus la îndoială revenirea lui în Franţa, la Paris, aşa cum au făcut-o colegii lui din echipa lui Laurent Blanc, Edinson Cavani şi David Luiz.

Bilanţul provizoriu al atentatelor de la Paris este de 129 de morți și 352 de răniți. Printre persoanele decedate se află și doi români.