• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Tenisul românesc a avut un an foarte bun în 2015. Dacă fetele au impresionat în Fed Cup, băieţii s-au remarcat în special prin Horia Tecău şi Florin Mergea, care s-au duelat în finala de dublu a Turneului Campionilor. Tecău şi-a trecut în cont şi primul titlu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

"În general da, pentru tenisul feminin aş spune că a fost un an bun. Avem 6 fete în prima sută, sau 5, nu ştiu exact. Simona e pe locul 2. La băieţi, l-am avut pe Tecău pe primul loc la dublu. Sperăm ca şi la simplu băietii să facă ceva în anul care vine", a recunoscut Ilie Năstase. 

PREMIILE DIGI SPORT: SIMONA HALEP CANDIDEAZĂ LA TITLUL DE SPORTIVUL ANULUI ÎN ROMÂNIA!

Câştigător a două turnee de Grand Slam, US Open - în 1972 şi Roland Garros - în 1973, Ilie Năstase crede că 2016 ar trebui să fie anul Simonei Halep. În 2015, numărul doi mondial a cucerit trei trofee, printre care şi cel de la Indian Wells, cel mai important al carierei.

Totuşi, Halep nu a reuşit să câştige până acum un turneu major. A jucat finala de la Roland Garros şi cea de la Turneul Campioanelor, ambele în 2014.

"Ar fi foarte frumos să ne programăm cea mai bună formă la un turneu de Grand Slam. Asta vine aşa o dată, l-ai câştigat şi după îţi dai drumul. Sigur acum, dacă e locul 2, trebuie să meargă mai sus", a adăugat Năstase.

Până la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, Halep va participa la Brisbane, după care va merge la Sydney, turneu transmis în direct de Digi Sport, între 10 şi 16 ianuarie.