• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep s-a antrenat în ultimele zile la Bucureşti, înainte turneului de la Wuhan, care va fi transmis de Digi Sport săptămâna viitoare. Însă a doua jucătoare a lumii şi-a făcut timp şi pentru relaxare.

Constănţeanca de 25 de ani a profitat de timpul liber avut la dispoziţie, iar la sfârşitul săptămânii trecute a fost prezentă la un eveniment organizat în Capitală de unul dintre sponsorii săi şi la care au participat mai multe vedete.

Simona a apărut într-o ţinută care a luat ochii tuturor celor prezenţi şi care a fost apreciată şi pe reţelele de socializare, după ce pozele cu cea mai bună jucătoare de tenis a României au apărut pe internet.

 

The family of Mercedes Benz Romania ❤️🤗 #greatnight#happytobepartofthis😊

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe14 Sep 2017 la 23:33 PDT

Halep a îmbinat utilul cu plăcutul. În ultimele zile, numărul 2 mondial s-a antrenat la complexul deţinut de Ion Ţiriac, în Pădurea Băneasa, Stejarii Country Club, şi a fost impresionată de condiţiile pe care le-a găsit.

De altfel, a şi publicat un mesaj pe contul său de Facebook: "Singurul teren din Bucureşti cu suprafaţă de la US Open e la Stejarii Country Club, unde ne pregătim in cele mai bune condiţii pentru performanţă! Mulţumim, Stejarii Country Club".

Simona Halep va pleca mâine din ţară şi va încerca să-şi apere punctele de la Wuhan, unde anul trecut a ajuns până în semifinale, fază în care a pierdut în faţa Petrei Kvitova.