• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul lider mondial Andre Agassi, care îl consiliază pe sârbul Novak Djokovic din iunie, crede că-l poate ajuta pe fostul număr 1 ATP să fie "mai bun ca niciodată", după un sezon 2017 dezamăgitor, încheiat prematur din cauza unei accidentări la cot.

"Ca să fiu sincer, Djokovic nu are nevoie de mine pentru a câştiga din nou, însă eu cred că-l pot ajuta să fie mai mult ca niciodată până acum", a declarat Agassi în cadrul emisiunii ''Beyond the Baseline'', a revistei Sports Illustrated, difuzată pe internet.

"Obiectivul meu este ca acest lucru să fie mai uşor pentru el, nu pe tablourile de afişaj, ci în procesul mental", a adăugat Agassi, soţul fostului lider mondial WTA, germanca Steffi Graf.

În vârstă de 47 de ani, Andre Agassi a început să lucreze cu Djokovic cu puţin înainte de Roland Garros, unde sârbul, deţinătorul trofeului, s-a oprit în sferturile de finală. "Nole" a câştigat apoi turneul pe iarbă de la Eastbourne, înainte de a pune capăt sezonului după eliminarea în sferturile de la Wimbledon.

Djokovic (30 ani) se află pe locul 12 în lume, cea mai slabă clasare a sa începând din martie 2007, însă Agassi, care are în palmares opt titluri de Grand Slam, este încrezător în privinţa lui Djokovic, care a cucerit 12 astfel de trofee.

"Am ales mereu lucrurile dificile în viaţa mea. El a câştigat mai multe trofee decât mine, iar acum se află probabil la punctul cel mai de jos al carierei sale. Eu am sosit chiar înainte de Roland Garros, însă nu am nicio teamă", a insistat americanul, care a precizat că Djokovic va putea şti "într-o săptămână dacă fractura sa de cot a rămas definitiv în urma sa".

Americanul îl vede jucând încă mulţi ani pe tenismanul sârb.

"Este incredibil de talentat în multe feluri. Vedem doar câteva lucruri pe terenurile de tenis, însă el are are abilităţi mentale, psihologice şi analitice unice. Este special şi, dacă va dori şi va face lucrurile aşa cum trebuie, atunci când va avea 36 sau 37 de ani, va da o nouă definiţie referitoare la ceea ce vrea să însemne această vârstă", a mai spus Agassi.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT