• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii de tenis îşi petrec mare parte din carieră în avion. Cu toate acestea, există şi cazuri în care nu se poate trece peste frica de a zbura, iar Simona Halep este un astfel de caz.

Într-un interviu pe care i l-a acordat ÎN EXCLUSIVITATE lui Radu Naum, liderul mondial a explicat cum încearcă să-şi învingă teama de avion.

"Săptămânal am două zboruri şi mie încă mi-e frică. Am emoţii tot timpul. Mă autocontrolez, încerc să lucrez cu acest lucru şi încerc să mă gândesc la altceva. Mă gândesc la ceva frumos, că sunt în aer liber, nu mai contează nimic. Mă bucur de nori, de cer cât pot.

În ultima perioadă m-am forţat să dorm. Înainte nu prea dormeam, Citesc, încerc să stau cu oameni. Am mai intrat în vorbă cu necunoscuţi în avion, dar nu foarte mult, La filme nu prea mă uit", a spus constănţeanca de 26 de ani.

Prima jucătoare din România care a ajuns pe locul 1 WTA nu are de gând să meargă la un specialist pentru a rezolva problema legată de frica de avion.

"Nu m-am dus la psiholog. Eu singură am încercat să lucrez acest lucru. Lucrez cu un psiholog pe partea de tenis, însă la treaba cu avionul nu am lucrat", a explicat Halep.