• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a ajuns acasă la Constanţa, unde se va relaxa înainte să îşi canalizeze energiile spre ultimul mare obiectiv din 2017: cucerirea Turneului Campioanelor, competiţie transmisă în direct de Digi Sport în perioada 22-29 octombrie. Marea noastră sportivă nu l-a uitat pe Darren Cahill, care a avut un rol esenţial în atingerea poziţiei de număr unu mondial.

Întoarsă de la Beijing, acolo unde a jucat finala, după ce în prealabil trecuse la pas de Sharapova, Kasatkina şi Ostapenko şi îşi garantase poziţia unu în ierarhia WTA, Simona a fost primită ca un superstar.

După conferinţa de presă organizată la prânz, ea a mers să se relaxeze în sânul familiei, nu înainte de a-i face o surpriză lui Darren Cahill. Australianul nu s-a aflat lângă ea în China, "cneazul" Pavel fiind cel care a ghidat-o la Wuhan şi Beijing. Chiar şi aşa, Darren nu a fost uitat, Simona postând o imagine în care îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru ea.

"Am reuşit împreună. Cea mai frumoasă zi din viaţa mea", e mesajul trimis de Simona către Cahill pe Instagram, familia şi apropiaţii făcând semn către superbul buchet de flori în formă de numărul unu dăruit de chinezi după partida cu Ostapenko. "Team Halep" a ajuns în vârful lumii, acum nicio provocare nu pare a fi prea mare.

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 22-29 octombrie și este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.