• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ana Ivanovic a anunțat, joi, pe rețelele de socializare, că este însărcinată, iar, peste nouă luni, urmează să aibă primul ei copil împreună cu Bastian Schweinsteiger.

O mică extensie a familiei noastre. Nu aș putea fi mai fericită!!!”, a scris Ana Ivanovic pe Facebook, Twitter și Instagram, alături de o fotografie în care apăreau trei perechi de încălțări, dintre care una pentru copii.

Ajunsă la 30 de ani, fosta jucătoare de tenis din Serbia a anunțat că își încheie cariera la finalul anului trecut. În iulie 2016, aceasta s-a căsătorit cu Bastian Schweinsteger, actualul jucător al lui Chicago Fire.

De altfel, după ce a renunțat la tenis, cei doi locuiesc împreună în metropola din Illionois.

Relația dintre Ivanovic și Schweinsteiger a început în septembrie 2014 (la scurt timp după ce acesta a devenit campion mondial, în Brazilia, cu naționala Germaniei), atunci când fotbalistul de 33 de ani evoluat încă pentru Bayern Munchen. Înainte să fie împreună cu Ana, Bastian a fost împreună, timp de șapte ani, cu modelul german Sarah Brandner.

Între timp, ”Schweini” a jucat pentru o scurtă perioadă (un an și jumătate), la Manchester United, înainte de a ajunge în Major League Soccer.

Cea mai mare realizare a Anei Ivanovic ca sportivă este câștigarea turneului de la Roland Garros, în 2008. La scurt timp după cucerirea titlului pe zgura pariziană, ea a devenit și lider mondial.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT