• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Andy Murray a reuşit prima victorie în Grupa "Ilie Năstase", la Turneul Campionilor. Favorit numărul doi la Londra, britanicul de 28 de ani s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4, în faţa spaniolului David Ferrer.

Este a cincea victorie în minimum de seturi a numărului 2 mondial în faţa lui David Ferrer.

Spaniolul clasat pe locul 7 ATP a pierdut setul inaugural chiar după ce a cedat pentru prima oară pe propriul serviciu. Chiar dacă a condus cu 2-0 şi 3-1 în debutul actului secund, Ferrer nu şi-a putut păstra ritmul.

Murray a revenit şi a tranşat partida în două seturi. A fost un dublu 6-4 pentru britanicul de 28 de ani, care a reuşit astfel a 12-a victorie în 18 jocuri contra lui Ferrer.

Tot în Grupa "Ilie Năstase" se va juca luni, nu înainte de ora 22:00, disputa dintre Rafael Nadal şi Stanislas Wawrinka. Meciul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 2.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.