• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep are nevoie de un parcurs bun la Singapore pentru a-şi păstra primul loc în ierarhia mondială şi la finalul sezonului! Garbine Muguruza, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina sunt şi ele în cursa pentru poziţia de lider WTA.

Un parcurs bun la Singapore îi va asigura româncei o prezenţă de 12 săptămâni în fotoliul de lider, astfel că va urca direct pe locul 19 în clasamentul all- time al acestui top.

Va fi din ce în ce mai greu să stau acolo sus, să-mi mențin poziția. Multe jucătoare au posibilitatea de a face acest lucru, așa că va fi o mare competiție. Va fi munca mai mare, dar sunt pregătită pentru asta și sunt motivată să merg înainte”, a declarat Simona Halep.

Cu un avans de numai 40 de puncte faţă de următoarea clasată, Garbine Muguruza, românca va avea o misiune dificilă la Singapore, unde locul unu va fi mai disputat ca niciodată. Muguruza, Pliskova sau Svitolina au şanse reale să încheie sezonul în fotoliul de lider mondial.

Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, știu că sunt șanse, dar trebuie să joc bine, să fiu pregătită să concurez, să fiu proaspătă. Acesta este obiectivul meu în acest moment”, a spus și Elina Svitolina.

În grupe se vor acorda 125 de puncte pentru fiecare înfrângere şi 250 de puncte pentru victorie, în timp ce un succes în semifinale va fi recompensat cu încă 330 de puncte. Câştigătoarea trofeului va primi 420 de puncte suplimentare, astfel încât cine va câștiga toate partidele în drum spre trofeu va putea totaliza 1.500 de puncte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT