• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Irina-Camelia Begu (27 de ani), locul 33 WTA, a explicat, într-un flash-interviu acordat pentru Digi Sport, care sunt atuurile ei în meciul cu Johanna Konta, locul 7 WTA. La tragerea la sorți a partidelor din Fed Cup, sorții au decis ca Begu să dispute a doua partidă a zilei, după Simona Halep.

”Mă bucur pentru că voi juca meciul al doilea. Când am jucat primul meci, în partida de la Cluj, cu Angelique Kerber, primele game-uri au fost emoționante, s-a simțit o presiune, așa că mă bucur aum pentru tragere.

În plus, sunt bucuroasă că această întâlnire se va disputa pe zgură, care se știe că este suprafața mea preferată. Mă simt cel mai bine pe zgură. Sigur, va conta și cum va fi vremea, dar eu am încredere că va fi ok, astfel încât să nu mai jucăm și luni”, a spus Begu.

Duelul România - Marea Britanie din play-off-ul pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială va avea loc pe 22 și 23 aprilie și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

În următoarele cinci sezoane, canalele Digi Sport vor transmite anual, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.

Sportiva noastră are încredere în forțele proprii, chiar dacă adversara se află în Top 10 iar până acum nu s-au mai întâlnit deloc.

”La meciurile de Fed Cup există întotdeauna presiune, emoțiile sunt diferite față de alte turnee, dar eu zic că formăm o echipă puternică, unită și valoroasă și sper să ne menținem în această grupă.

Adevărat, va fi primul meu meci cu Konta, dar consider că am armele necesare pentru a-i pune probleme. Legat de tactică, voi vorbi cu Alina (n.r. - Alina Tecșor), dar și cu domnul căpitan (n.r. - Ilie Năstase) și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru a ieși victorioși”, a mai spus Begu, la Digi Sport.

Partidele din Fed Cup se desfăşoară la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa. Învingătoarea întâlnirii va evolua anul viitor în Grupa Mondială II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane.