• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tomas Berdych şi Jo Wilfried Tsonga se vor întâlni în semifinalele turneului de la Rotterdam, în direct la Digi Sport. Cehul l-a eliminat pe campionul en-titre, Martin Klizan, în timp ce jucătorul francez a trecut în două seturi de principalul favorit, Marin Cilic.

Tomas Berdych merge perfect la Rotterdam! Cehul, campion la turneul olandez în 2014 şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set. De numai o oră a avut nevoie Berdych pentru a-l elimina pe campionul en-titre, Martin Klizan. Numărul 8 mondial s-a impus cu un dublu 6-3 şi îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Jo Wilfried Tsonga, pe care l-a învins chiar în debutul acestui sezon, la Doha.

Francezul, cotat cu şansa a 6- la câştigarea trofeului, a reuşit surpriza în "sferturi", eliminându-l pe principalul favorit, Marin Cilic. Tsonga a câştigat ambele seturi la tie-break, 10-8, respectiv 7-5, şi va disputa a doua sa semifinală consecutivă, după cea pierdută la Montpellier în faţa lui Alexander Zverev. Pentru Tsonga este primul succes în faţa unui jucător din top 10 în acest sezon.