• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Tomas Berdych şi Jo Wilfried Tsonga se vor întâlni în semifinalele turneului de la Rotterdam, în direct la Digi Sport. Cehul l-a eliminat pe campionul en-titre, Martin Klizan, în timp ce jucătorul francez a trecut în două seturi de principalul favorit, Marin Cilic.

Tomas Berdych merge perfect la Rotterdam! Cehul, campion la turneul olandez în 2014 şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set. De numai o oră a avut nevoie Berdych pentru a-l elimina pe campionul en-titre, Martin Klizan. Numărul 8 mondial s-a impus cu un dublu 6-3 şi îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Jo Wilfried Tsonga, pe care l-a învins chiar în debutul acestui sezon, la Doha.

Francezul, cotat cu şansa a 6- la câştigarea trofeului, a reuşit surpriza în "sferturi", eliminându-l pe principalul favorit, Marin Cilic. Tsonga a câştigat ambele seturi la tie-break, 10-8, respectiv 7-5, şi va disputa a doua sa semifinală consecutivă, după cea pierdută la Montpellier în faţa lui Alexander Zverev. Pentru Tsonga este primul succes în faţa unui jucător din top 10 în acest sezon.