• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep a declarat că anul 2016 a fost unul bun pentru ea, chiar dacă începutul a fost destul de greu din cauza problemelor medicale. Prezentă la o clinică privată de sănătate, sportiva noastră le-a acordat pacienţilor autografe şi a schimbat câteva mingi cu aceştia într-un spaţiu special amenajat pentru eveniment.

"Din punct de vedere medical la începutul anului acesta am avut ceva probleme, dar după 3-4 luni mi-am revenit şi am putut să joc la cel mai înalt nivel al meu. În şase luni am reuşit să mă calific la Singapore. Tenisul meu este la un nivel destul de înalt anul acesta, am progresat şi fizic. Per total, 2016 a fost un an bun pentru mine", a spus sportiva din Constanţa.

Halep a efectuat şi un control medical la această clinică. "Am venit la un control la ORL, dar şi să o salut pe doamna doctor Dana Safta, prietena mea de suflet, care face parte practic din echipă. Doamna doctor a fost cu mine la Singapore, ştie bine tenis. Eu mereu m-am tratat aici când am avut nevoie, iar azi am venit pentru un control de rutină. Rezultatele sunt bune, sunt sănătoasă. Încerc să mă recuperez, am o mică vacanţă pe acest sfârşit de an", a adăugat numărul 4 mondial.

La rândul său, medicul Dana Safta a afirmat că este o susţinătoare permanentă a Simonei Halep. "Sunt mai mult decât un fan, sunt o permanentă susţinătoare a ei. Sunt aproape de sufletul ei şi este cea mai tânără prietenă a mea. Îmi plăcea şi fotbalul, dar tenisul este ceva special. Am avut ocazia să văd multe meciuri, să cunosc mulţi oameni din tenis", a menţionat Dana Safta.

Ulterior, Simona a postat un mesaj şi pe pagina sa de Facebook.