• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eşecul categoric suferit de Simona Halep în finala de la Cincinnati a declanşat un război al declaraţiilor între Ilie Năstase şi Cristian Tudor Popescu.

Primul lider mondial din istoria tenisului l-a ironizat pe Cristian Tudor Popescu pentru modul în care a comentat meciul Simonei Halep cu Garbine Muguruza, iar jurnalistul nu a rămas dator şi a făcut trimitere la incidentul din Fed Cup, care a dus la suspendarea lui Năstase de către Federaţia Internaţională de Tenis.

"N-am să mă pot ridica niciodată la înălţimea înţelegerii superioare a 'sportului ăsta', aşa cum o face dl Năstase când numeşte jucătoarea şi antrenoarea adverse 'fucking bitches', îl înjură şi pe arbitru, iar ziaristei care a scris despre 'glumele' lui la adresa copilului Serenei Williams îi zbiară: 'Eşti urâtă şi proastă!'. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, pe mine dl Năstase m-a tratat chiar cu respect...", a scris Cristian Tudor Popescu, pe site-ul republica.ro.

"Dl Năstase a arătat, în câteva cuvinte, cam ce înţelege d-sa din tenis. 'Scorul nu contează. Că e 6-1 sau că e 7-6, tot aia e', spune dublul finalist de la Wimbledon. Interesant.

Deci, dacă rezultatul finalei pierdute în 1972, în faţa lui Stan Smith, meciul probabil cel mai cunsocut în lume al lui Ilie Năstase, ar fi fost nu 6-4, 3-6, 3-6, 6-4, 5-7, ci 1-6, 1-6, 1-6, mai rămânea această confruntare în memoria tenisului ca 'una dintre cele mai frumoase finale de la All England Lawn Tennis and Croquet Club'?", a mai notat cunoscutul jurnalist.