• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a încheiat prima sa partidă de la Turneul Campioanelor 2017 contra Carolinei Garcia, scor 6-4, 6-2. Într-o intervenție telefonică la Digi 24, Cristian Tudor Popescu a apreciat acuratețea mesajului transmis de Darren Cahill jucătoarei românce.

”Partida de la Beijing a arătat cu totul altfel, atunci, Garcia a părut invincibilă, avea acea lovitură cu dreapta precisă, aici nu a mai reușit să facă asta. Principalul atu al Simonei a fost serviciul. În plus, nu a lăsat-o pe Garcia să-și facă jocul agresiv. Intervenția lui Darren a fost ca întotdeauna bună. A atenționat-o să nu-i mai dea puncte ușor de câștigat, de la 4-3 pentru Garcia, Simona s-a dus la 6-4”, a apreciat CTP.

Jurnalistul a mai considerat că Halep a știut să câștige ori de câte ori s-a mobilizat. ”De câte ori Simona s-a lăsat, a fost pasivă în joc și a așteptat-o pe Garcia să lovească și să făcă punct. De câte ori Simona s-a mobilizat și a trimis mingea aspru, în unghi, mingea iute, atunci a câștigat”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

La polul opus, consideră jurnalistul, a fost intervenția tatălului jucătoarei din Franța, care nu a știut să-și asculte fiica. ”S-a mai produs o intervenție dezastroasă a tatălui Carolinei. A comis o greșeală teribilă, nu a lăsat-o să vorbească, a vrut să spună ceva și i-a răspuns că nu contează, că trebuie să se țină de planul pe care l-au făcut. Trebuie să o asculți pe jucătoare ce are de zis de acolo din teren, trebuie să răspunzi la demonul ei, să o lași să-și spună ce o râcâie”, a spus jurnalistul la Digi 24.