• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Coroană vacantă la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan: campioana ediției 2015, Venus Williams (7 WTA) a fost învinsă, miercuri, în optimi, de rusoaica Svetlana Kuznetsova (10 WTA), scor 2-6, 2-6, într-un meci de 70 de minute.

Kuznetsova a jucat mai bine punctele decisive, valorificând 5 din 9 mingi de break, în timp ce de partea cealaltă a fileului, americanca în vârstă de 36 de ani a ratat 5 din 6 oportunități la retur. 

Dublă campioană de Grand Slam (2004 - US Open și 2009 - Roland Garros), Kuznetsova a vorbit și ea, ca și Halep, despre importanța numărului unu mondial în sportul alb, într-o perioadă de tranziție a tenisului feminin, care a adus schimbarea liderului după 186 de săptămâni. "Știți, se vorbește atât de mult despre a fi numărul 1. Dar nu este o diferență atât de mare. 1 și 2 sunt aproape. Uneori, este vorba despre un singur meci. Prieteni, Anastasia Mîșkina a avut minge de meci în fața unei amice comune, Elena Likhovtseva (n.r. - fost număr 15 WTA). O minge de meci. Dacă ar fi câștigat acel meci, ar fi fost numărul 1. Dar a pierdut și nu a devenit niciodată numărul 1. Vedeți cât de mică este diferența aici. În tenis, tot timpul, marile știri se nasc de la un pas. Un singur pas. Este mult mai strâns decât vede în general lumea. Cred că este bine ca jucătoarele să știe asta", a declarat Kuznetsova, o sportivă matură, ajunsă la 31 de ani.

În sferturile de finală, Svetlana Kuznetsova o va întâlni pe învingătoarea meciului Caroline Wozniacki - Agnieszka Radwanska. 

Simona Halep va juca și ea, joi, pe tabloul de opt, împotriva americancei Madison Keys - meci transmis în direct de Digi Sport 2, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 

Turneul de la Wuhan este transmis în direct pe canalele TV ale Digi Sport, iar meciurile pot fi văzute de abonaţii RCS-RDS şi pe siteul digisport.ro.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.