• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Daneza Caroline Wozniacki, fostă numărul unu mondial, a devenit a şasea jucătoare calificată la Turneul Campionatelor, finala circuitului profesionist feminin de tenis, a anunţat duminică WTA.

Wozniacki, care şi-a apărat titlul la Pan Pacific Open, săptămâna trecută la Tokyo, şi a disputat alte şase finale pe parcursul acestui sezon, se alătură spaniolei Garbine Muguruza, româncei Simona Halep, cehoaicei Karolina Pliskova, ucrainencei Elina Svitolina şi americancei Venus Williams, celelalte jucătoare care şi-au asigurat prezenţa la competiţia care va avea loc la Singapore, între 22 şi 29 octombrie, alte două locuri fiind în continuare disponibile.

Reprezentanta Danemarcei va participa pentru a cincea oară în cariera sa la Turneul Campioanelor, cea mai bună performanţă înregistrând-o la ediţia 2010, desfăşurată la Doha, unde a reuşit să ajungă în finală, pierdută în faţa belgiencei Kim Clijsters.

În vârstă de 27 ani, Caroline Wozniacki a câştigat 26 de titluri WTA pe parcursul carierei sale, iar în prezent ocupă locul al şaselea în ierarhia feminină.

Cele mai bune opt jucătoare de simplu ale lumi şi cele mai bune opt perechi de dublu se vor înfrunta luna aceasta la Turneul Campioanelor de la Singapore, valoarea totală a premiilor ridicându-se la 7 milioane dolari.

AGERPRES