• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Biletele pentru meciul România - Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis. Meciurile echipei de Fed Cup a României sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Preţurile biletelor pentru întâlnirea găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt: 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) şi 75 lei (inel 3). Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult 4 bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare ale unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (10 februarie), urmând ca duminică (11 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi cel de dublu.

Acesta va fi primul meci de la instalarea lui Florin Segărceanu în funcția de căpitan nejucător la echipa de Fed Cup a României.

Agerpres