• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Jelena Ostapenko (locul 7 WTA) este sportiva momentului în Letonia. Poşta din ţara natală a emis un timbru poştal ilustrat cu jucătoarea de tenis care ţine în mâini trofeul de la Roland Garros, câştigat în această vară.

"Ştiu că este o onoare unică să am timbrul meu poştal", a fost reacţia jucătoarei de 20 de ani, care s-a impus la Openul francez în faţa Simonei Halep, într-o finală spectaculoasă.

Vor fi emise 50.000 de timbre, iar valoarea fiecăruia va fi de 1,42 euro. Ele vor putea fi folosite începând cu 10 noiembrie. 

Un alt candidat care se află pe lista letonilor este Kristaps Porziņgis, baschetbalistul care arată o formă stelară în al treilea sezon de NBA, în tricoul lui New York Knicks.

După finala câştigată la Paris în faţa actualului număr unu mondial, cu 4-6, 6-4, 6-3, ministrul Educatiei si Cercetarii din Letonia a declarat că Jelena va primi un premiu în bani, pentru performanţa ei.

"Îi vom oferi o sumă de bani. Nu poate fi comparată cu premiul de la Roland Garros, însă e important să arătăm că statul își apreciază sportivii. Mai importantă este recunoașterea decât suma", a spus atunci Karlis Saduraskis.