• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După un 2017 în care a cucerit un singur titlu WTA şi a pierdut a doua finală de Grand Slam a carierei, tot la Roland Garros, la fel ca în 2014, Simona Halep a devenit prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc în clasamentul mondial. Constănţeanca şi-a păstrat poziţia în ciuda unei prestaţii sub aşteptări la Turneul Campioanelor şi va intra în 2018 ca lider mondial.

Într-un interviu pe care i l-a acordat ÎN EXCLUSIVITATE lui Radu Naum, Simona a abordat teme diverse. A vorbit despre finala de la Roland Garros, despre propunerea de a se stabili la Monte Carlo sau despre guvernanţii care s-au folosit de numele ei pentru a plafona indemnizaţiile de creştere a copiilor, însă a abordat şi teme mai relaxante.

Printre acestea se numără locurile din România pe care le-a vizitat, dar şi cele în care vrea neapărat să ajungă în viitorul apropiat.

"Bucovina, am auzit că este foarte frumos acolo şi vreau să văd acea zonă cât se poate de repede", a dezvăluit Simona, pentru ca apoi să vorbească despre locurile care au impresionat-o în România: "Am fost la Iaşi şi mi-a păcut mult, am fost şi la Cluj şi mi a plăcut. Mi-au plăcut oamenii, sunt mai călduorşi, dar nu am avut timp să vizitez foarte mult. Îmi place foarte şi Delta, am fost de 3 ori; îmi place să mă plimb pe apă, dar am fost numai iarna şi a fost frig. Dar tot mi-a plăcut. Însă oraşul meu de suflet tot Constanţa rămâne. Deşi spun acasă Bucureştiului, pentru că aici locuiesc de foarte mulţi ani. Dar Constanţa rămâne în sufletul meu, e pe primul loc".