• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit joi, la aproape un an de când s-au logodit și la două luni și jumătate după ce jucătoarea de tenis a născut primul lor copil. Despre relația celor doi au apărut destul de târziu detalii în presă, asta deși, ei erau împreună încă din 2015. În săptămâna nunții, Business Insider a realizat un istoric al cuplului.

Concret, ei s-au cunoscut în mai 2015, la Hotelul Cavalieri Hilton din Roma, atunci când Ohanian stătea la masa de lângă cea a lui Williams. Aceasta și prietenii săi au încercat, mai întâi, să-l facă să plece, spunându-i că, lângă masă, era un șobolan. Atunci când au văzut că nu-l conving pe acesta, ei l-au invitat să li se alăture.

Serena a recunoscut că n-a auzit niciodată de Reddit, rețea creată de Ohanian. Nici acesta nu știa foarte multe lucruri legate de tenis, dar, după ce s-au cunoscut, el a venit să o urmărească pe americancă la meciul din următoarea zi de la turneul de la Roma. De altfel, el a și postat pe Instagram o imagine cu aceasta, chiar atunci când comitea o greșeală de picior.

Cei doi s-au cunoscut la scurt timp, după ce Ohanian a pus capăt unei relații de cinci ani cu iubita sa din facultate, microbiologistul Sabriya Stukes.

Prima întâlnire oficială între Williams și Ohanian a avut loc în iunie 2015, la Roland Garros, acolo unde, conform Vanity Fair, ea l-a invitat pentru a o vedea jucând. Înainte de începerea turneului, cei doi s-au plimbat prin Paris timp de șase ore.

Chiar dacă Ohanian a venit pentru Serena și la US Open, în septembrie, cei doi au ținut secretă relația pe toată durată anului 2015.

Abia în aprilie 2016, Ohanian a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă între el și Williams: ”Simt că mi s-a deschis o ușă spre o persoană care m-a făcut să-mi doresc să fiu cel mai bun”, a declarat acesta pentru Vanity Fair.

De atunci, Ohanian a devenit o prezență constantă la meciurile Serenei, dar jucătoarea a continuat să păstreze liniștea în Social Media. Prima fotografie în a ei în care apare și Alexis este una de grup, iar ea a fost publicată în august 2016.

Prima fotografie în care apar doar ei a fost postată de Serena abia în noiembrie 2016.

Pe 10 decembrie 2016, cei doi s-au logodit la același hotel din Roma, unde s-au cunoscut.

Ulterior, aceasta a confirmat că se va mărita cu Ohanian chiar pe Reddit, atunci când a postat o imagine cu textul ”Viitoarea doamnă Kn0thing (n.r. - username-ul lui Ohanian de pe Reddit)”.

Anunțul a fost făcut la finalul anului 2016. Mai apoi, Serena a mers la Australian Open, unde a câștigat titlul, după care a făcut public faptul că este însărcinată și că nu va mai juca în acest an. Ulterior, ea a născut o fetiță în septembrie, iar, în această săptămână, s-a căsătorit cu Alexis Ohanian.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT