• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cu doar o zi până la startul primului meci din Turneul Campioanelor, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport în perioada 22-29 octombrie, cele opt jucătoare au stat de vorbă cu reprezentanții mass-media. Iată câteva din cele mai bune declarații acordate de jucătoare:

Simona Halep: "Trebuie să alerg foarte mult pentru grupa mea (râde). Toate ne mișcăm bine, Garcia joacă un pic mai greu, dar lovește mingea mai tare. Va fi o grupă foarte dificilă, fiecare meci va fi greu, dar avem cele mai bune opt jucătoare din lume și toată lumea joacă un tenis nebun aici. Vreau doar să joc și să încerc să câștig fiecare meci în parte”.

Caroline Wozniacki: ”Halep, evident, ia mingea foarte rapid, ea a jucat bine și în trecut aici. Și Svitolina este destul de periculoasă la prima minge. Garcia a jucat foarte bine în ultima vreme și trebuie să fiu agresivă cu ea și să o alerg bine”.

Caroline Garcia: ”Cred că este o mare provocare pentru mine să-mi îmbunătățesc jocul, să învăț o mulțime de lucruri pentru a obține o experiență care să mă pregătească pentru anul viitor. Halep, Svitolina, Wozniacki sunt cele mai bune și fiecare dintre ele are un stil aparte. O să încerc să fiu foarte agresivă, să joc cu armele mele. Jocuri mai bune ca acestea nu găsești”

Karolina Pliksova: "Nu știu ce preferă celelalte fete, dar eu sunt mulțumită de grupa mea. Cred că în grupa albă sunt jucătoare mai agresive, dar toate evoluăm bine. Am jucat cu fiecare de câteva ori”.

Jelena Ostapenko: "Este minunat să jucăm în sală, nu bate nici soarele, nici vântul, dar există și dezavantaje”.

Halep: ”Nu știu dacă va fi suprafața perfectă pentru mine, dar am avut meciuri bune în din 2014 aici, așa că aștept cu nerăbdare să joc. Cu siguranță este un stadion frumos aici, așa că mă voi bucura de acest moment“.

Venus Williams: ”Da, sala este extrem de lentă, deci probabil veți vedea câteva puncte lungi și câteva meciuri lungi”.

Halep: ”Cred că pentru toată lumea este cel mai important lucru să încerce să termine anul pe primul loc, dar nu va fi ușor. Aici toată lumea va juca cel mai bun tenis și fiecare meci va fi ca o finală, așa cum am spus de mai multe ori. Nu mă gândesc la poziția în clasament, mă gândesc doar cum să joc mai bine. Am căpătat o mulțime de experiență în acest an, intru pe teren să dau totul”

Elina Svitolina: ”Desigur, am mare încredere, adică, am câștigat cinci turnee anul acesta, a fost un an uimitor pentru mine, o mulțime de amintiri bune, sper să o țin tot așa și aici. Desigur, au existat și unele meciuri care m-au dezamăgit. Niciodată drumul spre primul loc nu a fost drept, întotdeauna există obstacole”

Garbine Muguruza: ”Nu mă simt foarte diferit față de anul trecut. Este foarte bine să am atâtea victorii, dar știu că tenisul poate merge foarte repede într-o direcție sau alta. Continuu să îmbunătățesc jocul, continuu să lucrez din greu”.

Simona va juca luni, în direct la Digi Sport 2, de la ora 14:30, primul meci în Grupa Roşie din cadrul Turneului Campioanelor, în compania sportivei franceze Caroline Garcia, numărul 9 mondial. Acest meci va fi urmat de a doua confruntare a grupei, dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA.

Duminică, tot la Digi Sport vor avea loc la Singapore primele meciuri din Grupa Albă: Karolina Pliskova (Cehia), locul 3 WTA - Venus Williams (SUA), locul 5 WTA, şi Garbine Muguruza (Spania), locul 2 WTA - Jelena Ostapenko (Letonia), locul 7 WTA.

Meciul Halep - Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30.

Turneul Campionilor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport în perioada 22-29 octombrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT