• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 


Kristina Mladenovic continuă atacurile la adresa Mariei Sharapova, după ce aceasta a recunoscut că a fost prinsă dopată. Sportiva de pe locul 29 WTA a afirmat că multipla câştigătoare de turnee de Grand Slam nu are nicio scuză.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, mă gândesc de 10 ori şi când iau o aspirină. Ea a luat acest medicament 10 ani şi este vorba despre un medicament puternic. S-a jucat cu regulile şi şi-a spus că dacă nu este interzis poate să îl ia.

Se poate juca acum cu vorbele, îşi poate lua un avocat bun, dar principiul rămâne, a greşit. Nu are nicio scuză pentru a se putea apăra. Pentru mine nu există îndoieli", a spus Mladenovic (22 de ani), pentru Le Parisien.

"Toate gândim şi spunem aici că este o trişoare. Te îndoieşti şi îţi spui că nu merită tot ce a câştigat. Este grav, dar e bine că totul se clarifică", a spus Mladenovic, la finalul săptămânii trecute.

Maria Sharapova este suspendată provizoriu de pe 12 martie, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an.

Sharapova, fost număr unu mondial, a anunţat că a fost depistată pozitiv, după un test la Australian Open. Sportiva a precizat că substanţa cu care a fost găsită dopată este meldonium şi este conţinută de un medicament pe care îl folosea de 10 ani, la recomandarea medicilor săi.