• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)


Kristina Mladenovic continuă atacurile la adresa Mariei Sharapova, după ce aceasta a recunoscut că a fost prinsă dopată. Sportiva de pe locul 29 WTA a afirmat că multipla câştigătoare de turnee de Grand Slam nu are nicio scuză.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, mă gândesc de 10 ori şi când iau o aspirină. Ea a luat acest medicament 10 ani şi este vorba despre un medicament puternic. S-a jucat cu regulile şi şi-a spus că dacă nu este interzis poate să îl ia.

Se poate juca acum cu vorbele, îşi poate lua un avocat bun, dar principiul rămâne, a greşit. Nu are nicio scuză pentru a se putea apăra. Pentru mine nu există îndoieli", a spus Mladenovic (22 de ani), pentru Le Parisien.

"Toate gândim şi spunem aici că este o trişoare. Te îndoieşti şi îţi spui că nu merită tot ce a câştigat. Este grav, dar e bine că totul se clarifică", a spus Mladenovic, la finalul săptămânii trecute.

Maria Sharapova este suspendată provizoriu de pe 12 martie, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an.

Sharapova, fost număr unu mondial, a anunţat că a fost depistată pozitiv, după un test la Australian Open. Sportiva a precizat că substanţa cu care a fost găsită dopată este meldonium şi este conţinută de un medicament pe care îl folosea de 10 ani, la recomandarea medicilor săi.