• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Victoria Azarenka a revenit, în acest an, în circuit, după ce a născut, însă n-a apucat să joace decât șase meciuri, toate pe iarbă, la Mallorca și Wimbledon. Bielorusa a ratat, apoi, atât circuitul nord-american de hard, cât și pe cel asiatic, din același motiv pentru care nu se va prezenta nici la finala Fed Cup.

Intrată în conflict cu fostul ei iubit, Billy McKeague, jucătoarea de 28 de ani este mult mai concentrată pe procesul prin care încearcă să obțină custodia copilului.

Conform deciziei instanței, micuțul Leo nu poate părăsi statul California, iar Vika refuză să călătorească fără el.

Aștept cu nerăbdare ca totul să decurcă într-un mod pozitiv, iar această situație dificilă se se rezolve, iar eu să pot juca din nou. Niciun părinte nu ar trebui să decidă între copil și carieră”, spunea Azarenka, atunci când anunța că nu va juca la US Open.

Procesul nu avansează însă într-un ritm rapid, astfel că bielorusa nu-și va putea ajuta echipa țării sale în finala Fed Cup, cu Statele Unite, care va avea loc la Minsk, în perioada 11-12 noiembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Pentru Belarus vor juca Aryna Sabalenka, Aliaksandra Sasnovich, Vera Lapko și Lidziya Marozava, în timp ce SUA va fi repreznetată de Coco Vandeweghe, Sloane Stephens, Shelby Rogers și Alison Riske.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT