• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Maria Sharapova nu scapă de probleme. Revenită în circuit după o pauză de două luni și jumătate, cauzată de o accidentare la coapsă, rusoaica a fost nevoită să se oprească din nou, după doar un meci jucat. De această dată, ea a acuzat probleme la mâna stângă.

Fosta lideră mondială a decis să se retragă din turneul de la Stanford, înainte meciului cu Lesia Tsurenko, din optimile de finală. Beneficiară a unui wild-card, Sharapova reușise, luni, să o învingă pe americanca Jennifer Brady, cu 6-1, 4-6, 6-0, după două ore.

După meciul de luni seara, am simțit o durere la antebrațul stâng. După testul de ieri, doctorul mi-a recomandat să nu risc o accidentare mai gravă. Publicul de luni seara a fost atât de special și îmi doream să continui să joc, dar a trebuit să iau o decizie preventivă”, a spus Sharapova.

Organizatorii turneului californian au anunțat decizia rusoaicei pe contul oficial de Twitter. Hotărârea sa a fost influențată de sfatul doctorului în cazul problemei sale la braț.

Rămâne de văzut acum dacă Maria Sharapova va putea evolua în turneele Premier 5 de la Montreal și Cincinnati. Competiția din Canada va avea loc săptămâna viitoare, iar, cea din Ohio, imediat după. Ambele turnee vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

Sharapova s-a întors în acest an și după suspendarea de 15 luni primită după ce a fost depistată pozitiv, în 2016, la Australian Open. Ea a reușit să joace la Stuttgart, Madrid și Roma, acolo primise wild card. Mai apoi, organizatorii de la Roland Garros au refuzat să-i ofere acesteia o invitație, iar ea a ratat Open-ul Francez. Ulterior, ea nu a jucat nici la Wimbledon, din cauza accidentării la coapsă.

În această săptămână, Digi Sport transmite turneele de la Washington (ATP 500 și WTA International) și Stanford.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT