• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep şi Radu Barbu, presupusul ei nou prieten, s-au cunoscut prin intermediul unuia dintre foştii antrenori ai sportivei din Constanţa, Andrei Mlendea (foto sus, în timpul turneului de la New Haven, câştigat de româncă).

După un an aproape perfect, în care a jucat finală la Roland Garros, a câştigat turneul de la Madrid şi a terminat anul pe locul 1 WTA, Simona se relaxează în Italia. Ea a fost surprinsă alături de un bărbat misterios în Portofino, identitatea acestuia fiind declinată în cele din urmă: Radu Barbu, fost jucător de tenis.

Conform Click, cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp prin intermediul lui Andrei Mlendea, fost antrenor al Simonei. Halep a început anul 2013 alături de Firicel Tomai, pe care l-a schimbat cu Andrei Mlendea. Acesta nu a rezistat foarte mult lângă marea noastră campioană, fiind demis prin telefon, după cum el a dezvăluit. Cert e că, în timpul petrecut ca tehnician al Simonei, i l-a introdus pe Radu Barbu.

Mlendea şi Radu Barbu au fost în trecut buni prieteni, ei mergând să joace în urmă cu mai bine de un deceniu pentru o universitate din SUA, Texas Christian University. Chiar dacă niciunul nu a impresionat la seniori, amândoi au rămas în lumea tenisului, ca tehnicieni.

Barbu şi Halep au fost în ultimii ani prieteni apropiaţi, iar acum se pare că au dat o nouă dimensiune relaţiei lor. În prezent, presupusul iubit al Simonei Halep antrenează mai mulţi copii, cărora le îndrumă primii paşi în tenis, la Piteşti.