• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un clip dintr-un reality show din 2005 despre viața Serenei Williams s-a viralizat pe rețelele de socializare, după ce la adresa producătorului și regizorului Brett Ratner, iubitul de atunci al Serenei, au început să apară grave acuzații de hărtuire și abuz sexual, relatează Business Insider, citat de Digi24.

Reality show-ul intitulat „Venus și Serena: For Real” urmărea viața celor două sportive, inclusiv detaliile de culise din viața personală a acestora. În clipul care circulă acum pe Facebook și Twitter, Serena Williams și Brett Ratner se află în tribune, la un meci al lui Venus Williams. Cei doi discută în contradictoriu despre relația lor la distanță, iar la un moment dat, Ratner începe să o atingă pe sportivă și îi cere să „îi arate că îi pasă”.

„Vrei să încetezi? Nu vrei să te uiți la meci? Te porți foarte ciudat”, îi spune Serena.

Într-un testimonial al reality show-ului, Serena mărturisește că relația sa cu Ratner nu merge tocmai bine, și asta pentru că cei doi petrec foarte puțin timp împreună. În clip, ea îi reproșează acestuia că „stă prea mult plecat” și că acest lucru „nu este suficient pentru ea”.