• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a declarat că următorul obiectiv al jucătoarei de tenis Simona Halep nu trebuie să fie menţinerea pe locul 1 în clasamentul mondial, ci câştigarea unui turneu de Grand Slam.

"Simonei Halep îi lipseşte acum o mică pauză. Ea ar trebui să se bucure în primul rând de ceea ce a realizat în acest an, pentru că este locul 1 în lume. Iar ceea ce îi lipseşte sunt convinsă că va realiza. Nu cred că obiectivul ei trebuie să fie să rămână menţinerea cât mai mult pe primul loc mondial, ci câştigarea unui turneu de Grand Slam. Şi sunt ferm convinsă că ea va reuşi pentru că este tânără şi ştie exact ceea ce îşi doreşte", a spus Potec, prezenţă, marţi, la evenimentul de prezentare a noului partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Românca Simona Halep ocupă primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) începând cu 9 octombrie. Jucătoarea română a primit la Singapore trofeul de lider mondial în clasamentul WTA la finalul sezonului 2017, prezentat de Dubai Duty Free.

Halep, care nu are încă în palmares un turneu de Grand Slam, este a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc în clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), după introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.

AGERPRES