• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Roger Federer a început aproape perfect finala de la Shanghai, împotriva lui Rafael Nadal. După un break realizat în primul game al partidei, elvețianul a servit apoi perfect și a reușit chiar un game alb în care a servit doar ași.

La 3-2 în favoarea sa, Federer a trimis patru servicii perfecte, la care Nadal nu a avut răspuns, spaniolul neatingând nici măcar mingea. ”Maestrul” elvețian a reușit să închidă respectivul game în doar 50 de secunde.

VIDEO Game-ul cu numărul șase al finalei:

Roger Federer a continuat să servească aproape ireproșabil și în restul primului act, pe care, de asemenea, l-a închis cu game alb și cu un ace trimis la prima minge de set.

În prima manșă a finalei Masters-ului de la Shanghai, Federer a pierdut doar patru puncte în cele cinci game-uri în care a servit.

VIDEO Ultimul game al primului set:

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT