• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Rafael Nadal, nr.1 mondial, a câştiga turneul ATP de la Beijing, dotat cu premii în valoare de 3.028.080 dolari, după ce l-a învins în finala disputată duminică pe australianul Nicvk Kyrgios, cu 6-2, 6-1.

Nadal a declarat duminică, după ce s-a impus pentru a doua oară în carieră la turneul de tenis de la Beijing, că niciodată nu a visat să câştige competiţia pentru a doua oară după 12 ani, informează agenţia spaniolă EFE.

"Când am câştigat în 2005 niciodată nu puteam visa că voi câştiga din nou aici 12 ani mai târziu", a afirmat campionul spaniol care a obţinut al şaselea titlu din acest sezon şi a calificat triumful în faţa australianului Nick Kyrgios drept "o mare victorie".

"M-ai învins la Cincinnati", i-a spus Nadal lui Kyrgios la înmânarea trofeelor, "te felicit pentru o săptămână extraordinară aici şi pot să spun că ai un mare viitor în faţă", a adăugat jucătorul spaniol.

La rândul său, Kyrgios a acceptat cu sportivitate înfrângerea şi l-a lăudat pe Nadal. Declaratia a fost una surprinzătoare ținând cont de ieșirile pe care australianul le-a avut de-a lungul timpului. "Ceea ce ai reuşit este incredibil, câştigând US Open şi redevenind nr.1 mondial. Bun venit din nou acasă" a declarat jucătorul de la Antipozi.

AGERPRES