• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Juan Martin Del Porto i-a oferit racheta sa compatriotului Diego Armando Maradona, după victoria din finala Cupei Davis împotriva croatului Marin Cilic, înregistrată duminică la Zagreb.

Del Potro l-a învins pe Cilic la capătul unei partide-maraton de aproape cinci ore (6-7, 2-6, 7-5, 6-4, 6-3), restabilind egalitatea în finală, înainte ca Federico Delbonis să aducă Argentinei prima "Salatieră de Argint" din istoria sa, după ce s-a impus cu 6-3, 6-4, 6-2 în faţa croatului Ivo Karlovic, în meciul decisiv.

"I-am dăruit racheta lui Maradona. El a venit în vestiar ca să mă felicite, iar eu i-am spus: vei primi ceea ce îţi doreşti. Am foarte multe amintiri legate de el. Am fost să-l văd jucând, iar acum el a venit să ne încurajeze", a declarat Del Potro la conferinţa de presă care a avut loc după finală, adăugând că nu intenţionează să mai dispute niciun meci în acest an.

Vicecampionul olimpic de la Rio a precizat totodată că succesul de la Zagreb "va rămâne un moment de neuitat pentru totdeauna".

Maradona a sosit joi seara la Zagreb pentru a încuraja echipa Argentinei în finala Cupei Davis, iar luni urmează să plece direct la Havana pentru a asista la funeraliile liderului revoluţiei cubaneze Fidel Castro, pe care l-a considerat "al doilea său tată", după cum a declarat ziariştilor argentinieni prezenţi în capitala croată.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT