• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Svetlana Kuznetsova a dezvăluit un dialog incredibil pe care l-a avut cu Maria Sharapova, în vestiarul de la US Open, imediat după ce fostul număr unu mondial o învinsese pe Simona Halep în primul tur de la Flushing Meadows (6-4, 4-6, 6-3).

"După ce a învins-o pe Simona Halep, eram amândouă la vestiar şi i-am spus: "Felicitări!". Era însă supărată şi m-a întrebat: "Pentru ce?"", a anunţat a opta jucătoare a lumii, pentru Sov Sport Russian.

"În general, schimbăm doar câteva cuvinte, fără să discutăm de lucruri serioase. Maria păstrează distanţa faţă de celelalte jucătoare din circuit", a adăugat Svetlana, una dintre cele mai bune prietene ale Simonei, din circuit.

Simona Halep a părăsit US Open încă din primul tur, după un meci de aproape 3 ore în fața Mariei Sharapova, pe care nu a reușit să o învingă nici în al 7-lea meci direct.

Înaintea setului decisiv, fostul lider mondial a luat o pauză de aproape 10 minute pentru a merge la baie. La final, Simona a comentat mișcarea devenită deja o obișnuință pentru jucătoarae din Rusia.

Momentul s-a petrecut după ce Simona egalase situația la seturi, câștigându-l pe al doilea cu 6-4, după o revenire extraordinară, de la 1-4. Nu e prima dată când se întâmplă la un meci direct, iar jucătoarea din România a spus că deja s-a obișnuit cu această practică a jucătoarei care a fost și pe primul loc în topul WTA.

"Așa face mereu Sharapova, își ia pauză de toaletă. M-am obișnuit! Când joc împotriva ei, face acest lucru mereu! Nici nu m-am mai gândit la asta. Este stilul ei și nu vreau să comentez", a declarat Simona Halep după meciul cu Maria Sharapova, la conferința de presă.