• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Situația lui Novak Djokovic este mai alarmantă decât părea, iar totul a culminat cu părăsirea topului 10 WTA după mai mult de 10 ani. Dezvăluirea făcută de curând de Guy Forget, directorul ultimului turneu Masters 1000 din calendarul ATP, pare să alimenteze zvonurile despre problemele fizice grave pe care le traversează fostul lider mondial.

Accidentat la cot, Djokovic (30 de ani) nu a mai jucat din luna iulie, după turneul de la Wimbledon, unde a abandonat în sferturile de finală. Guy Forget a făcut dezvăluiri îngrijorătoare despre perioada trecută de atunci.

"Djokovic s-a retras atunci și nu a jucat deloc, timp de două luni și jumătate. Când a venit să mă vadă, sâmbătă, mi-a spus: 'am jucat doar de două ori de când m-am oprit, cu mâna stângă'", a povestit fostul jucător francez, potrivit AFP.

Novak Djokovic spera să revină pe terenul de tenis la ultimul turneu al anului, la Abu Dhabi, dar aceste ultime dezvăluiri aruncă o urmă serioasă de îndoială asupra acestei posibilități.

Nole a câştigat de trei ori titlul la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, ajuns la cea de-a zecea ediţie. În acest an, evenimentul va avea loc între 28 şi 30 decembrie.

12 trofee de Grand Slam are în carieră Djokovic: şase la Australian Open, unul la Roland Garros, trei la Wimbledon şi două la US Open.