• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Maria Sharapova se pregăteşte de revenirea în circuitul profesionist, după suspendarea pentru dopaj primită la jumătatea anului lui 2016. Rusoaica recunoaşte că în perioada în care nu a putut juca tenis, s-a bucurat din plin de timpul liber pe care l-a avut.

"În ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială.

Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă. Nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut", a povestit Sharapova, în ediţia americană a revistei Vogue.

Fostul lider mondial a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu bulgarul Grigor Dimitrov: "Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată".

Când vine vorba despre scandalul de dopaj în care a fost implicată, Sharapova spune că regretă faptul că "nu am avut un doctor care să-mi supravegheze medicația și obligațiile antidoping".

Revenirea în vârful tenisului mondial nu se anunţă deloc o misiune uşoară pentru jucătoarea de 29 de ani, dar rusoaica este pregătită pentru această provocare.

"Nu-mi este teamă că voi eșua în încercarea mea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă, nu m-aș mai întoarce. Nimeni nu mi-a zis că trebuie să fie în aprilie, am avut de ales. Nu o să fie o tragedie dacă nu o să câștig un meci. În trecut am adunat sute de succese", a eexplicat Sharapova.