• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Novak Djokovic aşteaptă cu încredere Turneul Campionilor, ce va fi începând de duminică ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Londra îi prieşte sârbului, care a câştigat aici cele patru trofee majore în ultimii doi ani - două la Wimbledon şi două în întrecerea de la Arena O2. Încă din grupă, sârbul va da peste Roger Federer, jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate la această competiţie, 6.

Cu trei din cele patru titluri de Grand Slam şi un record de 6 turnee Masters Series cucerite în acest sezon, Novak Djokovic este principal favorit la Turneul Campionilor de la Londra.

Repartizat în grupa Stan Smith, sârbul, câştigător al ultimelor două ediţii ale competiţiei, va debuta, duminică, de la ora 16, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, împotriva japonezului Kei Nishikori.

Numărul 1 mondial din iulie 2014, Djokovic va încheia anul pe această poziţie pentru a patra oară, la fel ca John McEnroe şi Ivan Lendl.

"Sunt foarte încântat. Am avut rezultate foarte bune la Londra în ultimii doi ani, am jucat cel mai bun tenis al meu la Wimbledon și la O2 Arena", a spus Nole.

La rândul său, Kei Nishikori nu şi-a ascuns satisfacţia de a fi revenit la Londra: "Sunt extrem de încântat să revin aici, a fost obiectivul meu să ajung aici, deci sunt foarte mulţumit să joc săptămâna viitoare".

Celălalt meci din grupă, programat duminică, de la ora 22, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, îi va aduce faţă în faţă pe Roger Federer şi Tomas Berdych.

Elveţianul are cele mai multe trofee câştigate la Turneul Campionilor, 6. Anul trecut, Federer a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme de sănătate chiar înaintea finalei.

"A fost un an distractiv, un an bun pentru noi toți și ar putea deveni şi mai bun dacă vom juca bine această săptămână. Lucrurile au mers bine pentru mine de mai multe ori, sperăm că va fi la fel şi în acest an", a spus declarat elveţianul.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.