• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Novak Djokovic intenționează să revină în circuitul ATP chiar în prima săptămână a noului sezon, în turneul din seria 250 de la Doha, pe care l-a câștigat în 2016 și 2017.

Deși nu a făcut încă niciun anunț oficial, conform anumitor informații, sârbul va juca, mai întâi, în demonstrativul de la Abu Dhabi, de înainte de Anul Nou, iar, apoi, va merge în Qatar, pentru a-și apăra titlul.

Cehii de la iDNES online anunță că Nole vrea să facă și anumite schimbări în staff-ul său. Deși nu se gândește să renunțe la Andre Agassi, Djokovic vrea să-l coopteze în echipă și pe Radek Stepanek, cel care a pus capăt carierei la finalul acestui sezon, la 38 de ani.

Motivul pentru care sârbul ar putea colabora cu cehul ar fi acela că americanul nu poate călători împreună cu el la toate turneele.

Novak Djokovic va începe noul an pe locul 12 în lume, după ce nu a mai jucat deloc în urma abandonului de la Wimbledon. Marele obiectiv al său, în startul sezonului, va fi Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nu mai puțin de șase ori (record absolut în Era Open) în carieră: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016.

În 2017, acesta a cucerit doar două titluri, ambele din seria 250: la Doha și Eastbourne. El a mai jucat și finala Masters-ului de la Roma, pe care a pierdut-o în fața lui Alexander Zverev.

La turneele de Grand Slam, el s-a oprit în turul al doilea la Australian Open (învins de Denis Istomin) și în sferturile de finală la Roland Garros (învins de Dominic Thiem) și la Wimbledon (a abandonat în fața lui Tomas Berdych).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT