• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După Irina Begu şi Simona Halep, o altă jucătoare din România acuză probleme medicale: Alexandra Dulgheru. Din fericire, nu este o accidentare gravă, care să îi pună în pericol participarea la Australian Open.

Singura româncă ajunsă în sferturile unui turneu WTA in prima săptămână a sezonului 2016 (a pierdut în faţa Caroline Wozniacki, la Auckland), Alexandra Dulgheru are mici probleme de sănătate. Ea s-a resimţit după duelurile din Noua Zeelandă, dar speră să revină la cel mai bun nivel în scurt timp.

"A fost un debut bun. Acum am nişte probleme mici de sănătate de care trebuie să ma ocup rapid", a mărturisit cea poreclită "Piti".

În vârstă de 26 de ani, Dulgheru este pe locul 69 în lume, dar va urca, de luni, mai multe poziţii, graţie performanţelor de la Auckland. "Piti" speră să rupă blestemul la Australian Open, singurul turneu de Grand Slam în care nu a reuşit să treacă de primul tur. Ea a fost eliminată în manşa inaugurală în 2010, 2011, 2012 şi 2015.

26 este poziţia cea mai bună ocupată de Dulgheru în clasamentul WTA. Se întâmpla în aprilie 2011