• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)


Andy Murray are două victorii din tot atâtea dispute în grupa "John McEnroe" şi este cu un pas în semifinalele Turneului Campionilor (competiţie transmisă în direct de Digi Sport). Liderul mondial a câştigat cel mai lung meci din istoria competiţiei, în faţa lui Kei Nishikori şi aşteaptă duelul cu deţinătorul trofeului de la US Open.

Digi Sport vă prezintă ritualul unui campion. În ziua sa liberă, Andy Murray a venit să se antreneze la ora 8 dimineaţa, în condiţiile în care, cu o zi în urmă, a încheiat o partidă de aproape 3 ore şi jumătate în compania lui Kei Nishikori. Scoţianul, sub atenta îndrumare a lui Ivan Lendl a pregătit ultimul meci din grupe, cu Stan Wawrinka.

Murray mai poate fi eliminat doar în cazul în care pierde în două seturi cu elveţianul şi Nishikori îl învinge pe Cilic. Britanicul este neînvins de 21 de meciuri şi a avut un 2016 de vis: a câştigat 8 trofee şi l-a detronat pe Djokovic din fotoliul de lider ATP.

Murray are 9 victorii din 16 dispute cu Wawrinka şi poate da o nouă lovitură vineri, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 2.

Din 2012 scoţianul nu s-a mai calificat în semifinale la Turneul Campionilor, iar acum presiunea este şi mai mare, fiind implicat în lupta pentru locul 1 ATP la final de sezon.