• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep a anunţat oficial că va participa la turneul de la ShenzHen, primul la care va lua startul în 2018.

În China vor mai fi prezente şi Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko, cele două jucătoare pe care le-a învins la Beijing pentru a ajunge liderul WTA.

"Îmi face mare plăcere să anunţ că voi fi din nou alături de voi, la startul sezonului 2018. Întotdeauna mi-au plăcut hotelul, mâncarea şi organizarea.

E un turneu plăcut, iar fanii sunt la înălţime. De-abia aştept să îi văd şi sper că voi avea un traseu cât mai lung", a spus Halep, într-un videoclip postat pe Youtube.

Românca de 26 de ani se află la a treia prezenţă la Shenzen, competiţie pe care a câştigat-o în 2015, în urma unei finale cu Bacsinszky (6-2, 6-2).

Simona joacă de Crăciun la Digi Sport

Până la Shenzen, Simona Halep va fi prezentă la un turneu demonstrativ, World Tennis Thailand Championship 2017, pe 23 şi 24 decembrie. Întrecerea va fi transmisă în direct de Digi Sport.

În afara Simonei, la acest turneu de la Hua Hin vor participa și Karolina Pliskova (locul 3 WTA), Johanna Konta (locul 10 WTA) și Jelena Ostapenko (locul 7 WTA).

Competiția va consta în două semifinale, care vor avea loc sâmbătă, 23 decembrie, într-un meci pentru locul trei și o finală, care se vor disputa peste o zi, în ajunul Crăciunului.

Programul competiției:

Sâmbătă, 23 decembrie:
13:00, prima semifinală
16:00, a doua semifinală

Duminică, 24 decembrie:
13:00, finala mică
16:00, finala mare