• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a pus punct colaborării cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt, jucătoarea luând decizia de a nu prelungi cu acesta înțelegerea care a fost valabilă pentru primele trei turnee din 2015. Simona se va pregăti în continuare doar cu Victor Ioniță.

După despărțirea de Wim Fisette, de la finalul lui 2014, a treia jucătoare a lumii a încheiat un contract de colaborare cu Hogstedt, care are 50 de ani, pentru primele trei turnee la care a jucat în 2015: Shenzen, Sydney și Australian Open. Scandinavul le pregătise înainte pe Na Li și pe Maria Sharapova, dar și pe germanul Tommy Haas. 

Învingătoare la Shenzen, la începutul anului, Simona s-a retras la Sydeny și a fost eliminată în sferturi la Australian Open. A venit apoi în România, unde a jucat în echipa de Fed Cup, contra Spaniei, anunțând că va lua o decizie privind colaborarea cu Hogstedt înaintea turneului de la Dubai, care va începe în 16 februarie.

Concursul din Emirate va fi transmis în direct de Digi Sport 2 de luni, 16 februarie, de la ora 10:00. Simona Halep e favorită 2 la Dubai, acolo unde cap de serie numărul 1 este americanca Serena Williams.