• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Simona Halep a pus punct colaborării cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt, jucătoarea luând decizia de a nu prelungi cu acesta înțelegerea care a fost valabilă pentru primele trei turnee din 2015. Simona se va pregăti în continuare doar cu Victor Ioniță.

După despărțirea de Wim Fisette, de la finalul lui 2014, a treia jucătoare a lumii a încheiat un contract de colaborare cu Hogstedt, care are 50 de ani, pentru primele trei turnee la care a jucat în 2015: Shenzen, Sydney și Australian Open. Scandinavul le pregătise înainte pe Na Li și pe Maria Sharapova, dar și pe germanul Tommy Haas. 

Învingătoare la Shenzen, la începutul anului, Simona s-a retras la Sydeny și a fost eliminată în sferturi la Australian Open. A venit apoi în România, unde a jucat în echipa de Fed Cup, contra Spaniei, anunțând că va lua o decizie privind colaborarea cu Hogstedt înaintea turneului de la Dubai, care va începe în 16 februarie.

Concursul din Emirate va fi transmis în direct de Digi Sport 2 de luni, 16 februarie, de la ora 10:00. Simona Halep e favorită 2 la Dubai, acolo unde cap de serie numărul 1 este americanca Serena Williams.