• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep este încântată de schimbările pe care WTA le pregăteşte în regulament, începând cu sezonul 2018. Limita de timp la serviciu este măsura care îi place cel mai mult româncei de pe primul loc în clasamentul mondial.

"Eu mă adaptez uşor la reguli, iar treaba asta cu 20 de secunde la serviciu îmi place, niciodată nu am stat peste regulament. Chiar e un lucru bun că se întâmplă.

Cred că am auzit ceva, că o să fie un ceas care o să bipăie, e bine pentru cele care stau şi încalcă această regulă. La un moment dat devine deranjant, dar când intri în meci şi eşti concentrat nu prea te mai gândeşti", a declarat Halep pentru Digi Sport.

Jucătoarea care duce peste limita permisă momentele dintre servicii este Maria Sharapova, cu care Simona a avut un dialog de la distanță în ultima perioadă. 

Noile măsuri vor intra în vigoare chiar de la primul turneu al anului, cel de la Shenzhen, cel la care și-au anunțat participarea și Simona Halep.

Turneul de la Shenzhen (1-7 ianuarie) este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport. Toate meciurile Simonei Halep de la Shenzen vor fi LIVE TEXT şi VIDEO pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Chiar dacă a încheiat acest an pe locul 1 WTA, britanicii de la Live Tennis nu o văd pe Simona Halep în aceeaşi postură şi la finalul lui 2018. Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova ar urma să ocupe primele două poziţii, cu românca de 26 de ani completând podiumul.

"Dacă au spus că termin în Top 3, eu sunt bucuroasă. Nu o să fie un an uşor şi, dacă mă voi clasa pe 3, cel mai slab loc, o să fie bine", a precizat Halep.