• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Următorul meci al României din Cupa Davis s-ar putea disputa la Piatra Neamţ. Preşedintele FRT, George Cosac, şi vicepreşedintele Răzvan Itu au mers în Moldova pentru a discuta cu autorităţile locale posibilitatea ca meciul "tricolorilor" cu Luxemburg, din primul tur al Grupei II, Zona Europa/Africa (a treia ligă valorică) a Cupei Davis, să aibă loc în acest oraş.

"Aşa cum am tot spus, noi ne dorim ca echipele naţionale ale României să joace în cât mai multe oraşe din ţară pentru a oferi iubitorilor tenisului şansa să vadă la ei acasă jucători importanţi din circuitul mondial şi pentru a ajuta la popularizarea acestui frumos sport care este tenisul", a declarat Răzvan Itu pentru site-ul FRT.

România va juca în premieră cu echipa Luxemburgului, în perioada 3-4 februarie 2018.

La sfârşitul lunii trecute, România a fost învinsă de Israel cu 0-5 la Ramat Hasharon, în barajul pentru menţinerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Fără jucători de bază ca Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea, România a retrogradat după 24 de ani în al treilea eşalon mondial.

Cel mai cunoscut tenisman luxemburghez este Gilles Muller (25 ATP), care n-a participat însă la ultimele meciuri ale echipei de Cupa Davis a ţării sale.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT