• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep (26 de ani) face furori și în afara terenului de tenis. Numărul 1 mondial are fani pe toate meridianele globului, dar și în țară. Unul dintre cei care este fascinat de sportiva din Constanța este și Cătălin Botezatu.

Cunoscutul creator de modă a spus că ar fi onorat să-i poată confecționa jucătoarei o superbă rochie pentru un eveniment special.

”Aș fi onorat ca Simona să poarte rochii de seară făcute de mine. Nu trebuie decât să sune, îi stau la dispozitie. E o femeie frumoasă, cu trăsături superbe.

Aș accepta oricâd să îi fac rochia de mireasă, atunci când va veni momentul. În cazul Simonei, categoric că acea rochie va fi eclipsată de strălucirea pe care ea o are", a spus Cătălin Botezatu pentru Pro TV.

Despre Simona Halep s-au scris foarte multe articole, majoritatea despre tenis, dar nu au fost ocolite nici subiectele mondene. Deși a reușit până acum să-și țină departe de ochii curioșilor viața privată, au apărut deja zvonuri legate de iubitul misterios al sportivei noastre.

Începând cu 2015, s-a scris despre faptul că Simona ar avea o relaţie cu fiul unui fost acţionar Steaua. Este vorba despre Costa, băiatul lui Teia Sponte, au apărut chiar și fotografii cu cei doi numai că această relație este istorie. Zilele trecute s-a vorbit despre o altă relație a Simonei, de data aceasta cu Radu Barbuun fost jucător de tenis, născut la Pitești, care a studiat în Statele Unite ale Americii și a jucat tenis la Texas Christian University (TCU).

După ce a fost surprins alături de Simona Halep în Portofino, Italia, bărbatul nu a dorit să facă niciun comentariu. Simona și Radu s-au cunoscut în urma cu mai mulți ani, el fiind prieten și cu un fost antrenor al jucătoarei ajunsă acum pe locul 1 mondial. În prezent, Radu Marian Barbu este antrenor la nivel de copii, el fiind în trecut și director al unui turneu ITF organizat la Pitești.

Simona Halep va încheia anul în fruntea clasamentului WTA după un an în care a cucerit trofeul la Madrid și a mai jucat patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing. Momentan, ea se bucură de câteva zile libere, lucru dezvăluit de actriţa Irina Antonie care a postat pe contul de Instagram primele poze din vacanţa numărul 1 mondial

”Vreau să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să îmi fac o familie frumoasă şi să trăiesc în România. Oricum, nu mă văd în activitate mai departe de 32-33 de ani”, a spus, deunăzi, Halep.